Weldra meer nieuws! Work in progress! 

"Een gids voor begrip en steun - Omgaan met rouwenden na een zwaar Verlies"

 

 

 

We vinden het moeilijk om de juiste woorden te vinden wanneer we geconfronteerd worden met rouw, we voelen ons ongemakkelijk en gaan een nabestaande soms liever uit de weg dan er naartoe. Door te luisteren naar de persoonlijke verhalen van nabestaanden, kunnen we leren hoe we beter kunnen omgaan met rouwenden en hen de steun bieden die ze nodig hebben tijdens een van de meest uitdagende periodes van hun leven.

Ik geloof dat deze video een bron van inspiratie zal zijn voor iedereen die hun dierbaren willen ondersteunen tijdens hun rouwproces. Ik geloof ook dat met de praktische tips en handvatten die ik kan aanbieden dat ieder van jullie een verschil kan maken in het leven van iemand na een zwaar verlies. Samen kunnen we bouwen aan een meer begripvolle en meelevende omgeving voor iedereen die met verlies te maken heeft.

Naast de video bezorg ik je ook een e-book, met mooie teksten, met tools die in de video aan bod kwamen, met verhalen, ........        Gedichten of andere teksten kan je gebruiken om je hand uit te steken wanneer je de woorden moeilijk vindt. 

Een eerste stap zetten is niet gemakkelijk. Daarom ontwikkelde ik kaartjes waarmee ik die eerste stap wil vergemakkelijken.              Je kan een eenvoudig kaartje met een korte tekst ( uitnodiging) in de bus steken bij de persoon die iemand verloor. Zo leg je een eerste contact en breekt het ijs. Een volgende stap is dan al een stuk makkelijker.