Woorden van Troost  

Soms ben je als familie, vriend of kennis niet in de mogelijkheid de afscheidsviering bij te wonen , wegens de afstand, het moment, ziekte ....... Vaak wordt dan een kaartje meegegeven met iemand, of bloemen bezorgd.

Met Woorden van Troost werk ik een persoonlijke boodschap uit die je kan versturen naar de partner, ouder, kind .... van de overledene om zo te tonen dat je aan hen denkt en een steun wil zijn in een moeilijke periode. 

Warme woorden van troost ( de rode tekst  )  toont het concept. Wanneer je deze link aanklikt kan je een voorbeeld bekijken.  

Het is echter de bedoeling om een  persoonlijke boodschap te creëren met jullie eigen foto's  of een eigen tekst   De muziek is telkens een fijn, zacht achtergrondmuziekje , dat zorgt voor een serene, ingetogen sfeer. 

Met deze troostende woorden verstuurt u een blijvende boodschap. Waar bloemen verwelken en kaartjes worden opgeborgen, kan deze boodschap steeds opnieuw beluisterd worden en troost bieden.

 

Woorden van Troost kunnen ook door de familie worden aangevraagd om een blijvend troostmoment te creëren. Hierin kan bv een klankmoment van de overledene verwerkt worden om nog heel dikwijls te beluisteren. Een stem is vaak één van de herinneringen die moeilijker kan worden opgeroepen en al vroeg vervaagt. 

 

 

warme woorden van troost

 

Toen de schoonmoeder van een vriendin onverwacht overleed, maakte ik voor haar mijn eerste échte boodschap van troost.      Met foto's die zij doorstuurde en  fijne herinneringen uitstraalden , stelde ik deze Woorden van Troost samen. 

Klik volgende link aan om een persoonlijke ' woorden van troost' te bekijken en te beluisteren.

Woorden van troost

 

Nadat ze de boodschap bekeken en beluisterd had, kreeg ik volgende warme woorden van haar :

         

Hartelijk dank voor deze fijne, troostende woorden gecombineerd met de beelden waarvan we zo van houden.
De woorden bieden een steun bij het dragen van dit verlies.

We zullen ze zeker bewaren en vaak nog terug bekijken en ernaar luisteren.

Hele dikke knuffel van ons

XXX

 

Ik heb me voorgenomen om , na een afscheid, telkens een korte boodschap van Troost te maken. 

Dan krijg je een berichtje terug waarbij je denkt : 'ok, dat heb ik goed gedaan.' 

 

Mooi en lief zoals je dit voor mij en ons gemaakt hebt, dankje!   Frank 

 

Na het afscheid van Gusta Verheyen stuurde ik ook weer Woorden van Troost . Deze werden heel warm onthaald wat blijkt uit dit bericht : 

 

Hartelijk bedankt voor dit mooie extraatje.

Dat doet wel iets.

Groetjes,

Liesbeth, Benny & kinderen.