Mijn naam is Veerle D'Huyvetter en ik woon in Oelegem, een dorpje niet ver van Lier. Tot voor kort gaf ik les in het eerste leerjaar in ons dorp, maar op 1 maart 2022 kwam er een einde aan mijn 42-jarige carriere. Tijd dus om een andere weg in te slaan.. 

Er zijn al een aantal afscheidsmomenten op mijn pad gekomen en daarbij ervaarde ik telkens dat een persoonlijke viering zoveel voldoening kan geven. Afscheid nemen van een dierbare op een warme en persoonlijke manier, zoals jij het wil, is heel belangrijk. 

Daarbij kan ik jullie helpen.  Meer daarover lezen jullie op de volgende pagina : Wat doet een afscheidsspreker? 

 

Herfst is een tijd van stilte, bezinning, ons terugtrekken in onze huizen en cocons , genieten van de gezelligheid van binnen. De herfst is ook een moment van stilstaan bij het mooie wat de natuur te bieden heeft: de mooie zonsopgangen en -ondergangen, kleurenpracht in het bos, dwarrelende blaadjes die een tapijt maken op de grond. Het biedt ook de mogelijkheid om te genieten van de vruchten die in het begin van het jaar begonnen te groeien en nu gerijpt zijn. Herfst is niet alleen kilte, regen en kou maar ook een palet aan kleuren en natuurelementen. 

Natuurlijk is de herfst ook een moment van stilstaan bij wat geweest is en daarbij denken we op 1 november ook speciaal aan de mensen die overleden zijn. Familieleden, vrienden, onbekenden misschien die in het nieuws waren ...... 

We denken aan hen zoals ze waren, zoals ze vreugde gaven aan de mensen rondom hen, zoals ze liefde schonken aan hun familie, zoals ze waren met hun goede en mindere goede kantjes. 

Laten we samen zoveel mogelijk kleine geluksmomentjes creëren die we nog heel lang kunnen koesteren! 

Reveil zorgt op een warme , gemoedelijke en mooie manier een herdenking van onze geliefden. 

Hierover vind je meer bij Reveil | Home . Ook in de gemeente Ranst kan je deelnemen aan een Reveil-evenement.  

Reveil21 - Lichtjeswandeling en lezing - Gemeente Ranst